Культура

На святкаванні ў Лімбажы

лимбажиДэлегацыя Лунінеччыны, узначальваемая старшынёй раённага Савета дэпутатаў Віталем Адзішчавым, пабывала на святочных мерапрыемствах, прысвечаных 790-гадоваму юбілею латышскага горада Лімбажы – пабраціма Лунінца.

У складзе быў ансамбль народнай песні і музыкі “Шляхцічы”, які прымаў удзел у двух канцэртах. Выконваемыя на адкрытых пляцоўках песні, у тым ліку і на беларускай мове, вельмі цёпла прымаліся гледачамі. Падчас экскурсій нашы “артысты” асабліва ўразілі воскавыя фігуры знакамітых людзей Латвіі, выстаўленыя ў музеі барона Мюнхгаузена.  Цеплынёй вады пры моцным і даволі халодным ветры здзівіла Балтыйскае мора, якое знаходзіцца ў 20 кіламетрах ад Лімбажы. Дамоў калектыў вярнуўся не толькі з цудоўным настроем, але і са стосам запрашэнняў паўдзельнічаць у канцэртах, праводзімых у розных краінах свету.

Теги
Показать больше

Похожие статьи

5 комментариев Комментариев

  1. Нда, и много чего у нас на припяти, белом или ещё где-то происходит??? фестивали какие-то, акции молодёжные? н0000ль!!! во почему бы на белом не устроить что нибудь не смотря на то что заказник люди и так там отдыхают, а простая сцена или тот же ди-джейский пульт помехой не станут! на оборот будет привлекать больше людей! или те же новосёлки! посмотрите в другие города или страны чем мы хуже их?

  2. А как же Белое, Припять? Если задаться целью – у нас много интересного!

  3. Согласен с Бузолом. это они для себя для Галочки! Мол типа есть такой город! Но никакой пользы молодёжи даже в пример не идёт!!! Время меняется всё развивается, все отрасли особенно развлечения! а наш город на одном месте топчется! Стыдно за него становиться когда приезжаешь в другой город или к огда к нам гости приезжают! и просят показать что у нас есть интересного, а у нас ничего нету!!!!!

  4. Правильно написано:”артысты уразили васковыя ф1гуры.

  5. Только и знаете”святкаваць”.А какая польза для экономики района? Может Мазько продал ЭЛ.двигатели?А каго там лавиу Волк?От просвистали народнае деньги и все,за то попили у капиталистов…

Кнопка «Наверх»
Закрыть
Закрыть